Nu ai cum sa nu te bucuri cand vezi ca esti binevenit si sprijinit in demersurile tale.

Clubul Sportiv de Ecologie Prieteni Pescari a lasat in custodie inca o urna pentru donatii in magazinul de pescuit din complexul ,,Aurora” sau ,,la potcoava” cum ii spun pescarii din Neamt. E important sa stim ca acesti oameni se implica benevol si sunt sensibili la tot ce inseamna pescuitul sportiv din Neamt. Nu e lucru usor sa gasesti asa ceva in ziua de astazi. Ar putea foarte bine sa isi vanda naluca, sa incaseze profitul si sa nu le pese, insa lucrurile nu sunt asa. 

Alaturi de urna se gaseste si o lista in care sunt rugati sa se treaca cei care ne sustin in actiunea de a popula Lacul Batca Doamnei. In toamna o sa organizam o tombola cu premii prin care o sa incercam sa facem fericiti trei pescari.

Pietrenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu o sa vina sa ne gospodareasca. Este de datoria noastra sa ne unim in asociatii, sa populam si sa ingrijim aceste ape iar cand intalnim situatii de braconaj piscicol (fie ca e vorba de plase, mirese, ancore, etc.) sa nu intoarcem capul in partea cealalta si sa luam atitudine. 

Doar asa vom reusi sa lasam o mostenire copiilor nostrii de care sa fim mandri si nu vom mai fi nevoiti sa parcurgem sute de kilometri pentru o partida de pescuit reusita.

Inca o data, tin sa va multumesc tuturor celor care ati inteles intentiile noastre si sa va asigur ca vom face ce ne sta in putinta pentru a continua aceste actiuni.

Fire intinse in sezonul 2017!

Tags: ,