Nu cred ca este alt loc din România, care să te atragă atât de tare cum o face Delta Dunării… Fiecare visăm să ajungem aici măcar o dată şi să încercăm să ne depășim propriile recorduri .

Întinderi nesfârșite de apă, peisaje de vis și mirajul monștrilor care abia așteaptă să muște din nălucile noastre, toate ne fac să revenim în aceste locuri mirifice.

în septembrie, când m-am întâlnit la Beliș cu prietenii din grupul „SPINNING LA CLEAN” de pe Facebook, (vezi articol, click aici) și mi-au spus că nu au fost niciodată în Delta, le-am propus ca următoarea întâlnire să o facem în luna octombrie în Crișan.  DELTA 47

De la jumătatea lui septembrie nici unul din noi nu mai avea somn… Discuții pe Facebook, achiziții de noi echipamente, planuri, strategii etc. Era clar, sufeream cu toții de febra Deltei 🙂 Mai ales eu… Nu mai ieșisem de vreo doua luni la pescuit… Așteptam să probez noile achiziții. Barca MOTOCRAFT SF 430 T  de la prietenul Romică şi motorul de 20 de cai frumoţi SUZUKY EFI  de la Costin. Ambii oameni serioși, pe care ii recomand cu căldură oricui este interesat de asemenea achiziţii.

 

DELTA 36

Zilele din calendar treceau încet dar iată că vine şi ziua mult așteptată.  Ne-am adunat 15 pescari. Eu cu Dan din Piatra Neamț, Tavi si Ciprian din Galați, Liviu si Răzvan din București, Marian, Peter, Marcel şi Sebi din Târgu Mureș, Paul din Oradea, Bogdan, Aron, Raul și Radu din Cluj.

Ne cazăm la Pensiunea Puiu din Crișan. O alegere neinspirata însă nu are rost să dezvolt; majoritatea pensiunilor din Deltă sunt puse pe jumulit turiștii.

Capturile nu se lasă mult timp așteptate.

Puncteaza bine si Paul cu Tavi.


Delta a fost darnică de această dată.

 

 

DELTA 65
Şi Relu…

DELTA 89

Facem și câteva partide memorabile la biban.

DELTA 82
DELTA 46
DELTA 83
Cum lucrurile bune țin puțin, cele câteva zile trec ca un vis însă cu siguranță, amintirea lor va rămâne în mintea noastră multi ani de acum încolo.
Mai jos vă invit să vizionați galeria de fotografii cat și întreaga colecție de filme.

Până la următoarea aventură vă doresc fir întins și nu uitați să eliberați din capturile voastre! Sănătate!

Tags: , , , , ,