Kazuma Izumi, un pescar profesionist de bass de origine Japoneza, produce sub sigla HMKL unele din cele mai bune naluci existente pe piata. Ca o noutate fata de restul producatorilor, acesta pune la dispozitia clientilor blankuri nevopsite. Avantajul este ca poti beneficia de calitatea unei naluci Japoneze cu traditie, pe care o poti vopsi in patternurile care au dat randament in zona ta. Aici puteti viziona catalogul lor.

Produsele lor se regasesc si in oferta magazinelor autohtone, pretul fiind de aproximativ 53 de lei pentru doua bucati. Foarte putin (din punctul meu de vedere) daca stam sa ne gandim ca un vobler japonez ajunge si la 90 de lei/buc.

Importator in Romania, este RELAX SPINNING EXPERT.

P1240181La cerinta lui Valentin I. a trebuit sa modific unul gata facut si sa vopses cu totul altele doua. Trebuiau sa fie patternuri pentru pastrav asa ca am hotarat sa le fac ,,B.O. Trout” si ,,River Trout” – pattern.

P1240176Ca sa nu fie confuzii, modelul de mai sus (zagger move 65 sp) este defapt shad 65 MR si a fost pus la transport intr-o cutie de ZAGGER!

Dupa ce am studiat blankurile, am hotarat sa folosesc vopsele care sa permita luminii sa patrunda in interiorul voblerului, astfel incat in apa sa aiba un aspect cat mai natural.

P1240182Deasemenea am folosit diverse sidefuri care sa dea acele,,flasuri” in apa care determina rapitorii sa atace.

P1240212Sper ca proprietarului sa ii placa noile lui naluci unicat si nu in ultimul rand, pastravii pe care ii vizeaza sa raspunda bine la aceste voblere!