Am pe facebook un grup unde îmi invit o dată pe an, prietenii din toata țara la pescuit pe lacul Izvorul Muntelui. Ne-am văzut în 2018 și iată că ne vedem în 2019 și dacă ne ajută Dumnezeu o să ne vedem și în 2020.
Dar să vă spun cum ne-am distrat în 2019. Ne-am adunat din Piatra Neamț, Lacul Roșu, Sfantu Gheorghe, Târgoviste și Bacau.

Titanic 🙂

E genul de socializare de milioane de stele. Câte poți număra seara cu o bere în mâna, la povești în jurul focului. Când ai norocul să te vezi cu oameni care îți împărtașesc pasiunea, pescuitul vine in plan secund.

O parte din tabără

Fiecare te îmbie la o băutură aleasă (neaparat făcută de el), apoi adunați în jurul ceaunului din care ies arome divine, începem să ne scoatem trusele de pescuit și să ne împărtășim ,,secretele” pescărești.

Ca să păstrăm tradiția începută în 2019, nu au lipsit cele 200 de sărmăluțe și nici mămăliga caldă 🤤

Atenție: imagini cu un puternic impact emoțional

Am avut parte de capturi notabile, insă campioni au fost de departe Covăsnenii…

marea captura :))

S-au prins șalăi, bibani, cleni, chiar și carași la spinning. Am avut concurs de pescuit, licitatii de naluci hand made (de cam lures, kill lures, tase lures) iar cu banii caștigați am achitat din cheltuielile taberei.

Cred că nu greșesc când spun că toată lumea s-a simțit extraordinar. Sper ca vom reusi să ne revedem și in 2020 chiar daca vom fi nevoiți să purtăm mască de protecție!

Multumiri maxime bucătarilor profesioniști fără de care aceste întâlniri nu ar avea ,,sare și piper”. Adi, Zacki, Valentin, Sergiu, îmi scot șapca in fața domniilor voastre! 💪

Retired fireman and professional chef Adi 🙂

Tags: , , ,