Dacă la începutul anului ne-am strâns mâna pentru prima dată pe malul Lacului Izvorul Muntelui – jud. Neamț, (articol prima întâlnire, click aici) a doua întâlnire s-a desfășurat pe malul unui alt lac de munte și anume Lacul Beliș.

_DSC0122

De această dată am fost prezenți într-un număr mai mare (24 de persoane), ceea ce nu a putut decât să ne bucure. Au venit să ne ,,verifice”  și doamnele sau prietenele din viața noastră 🙂 împreună cu juniorii care din păcate sunt prea mici ca să fie inițiați în tainele spiningului…

Dintre membrii grupului SPINNING LA CLEAN de pe Facebook au venit:

Tanasă Cornel, Avram Dan Ciprian – Piatra Neamț, jud Neamț

Raul Groza, Farcaş Bogdan, Aron Jakab, Adrian Vasar, Cosmin Irimies, Ciuf Bogdan – Cluj Napoca, jud Cluj

Ady Mate – Gherla , jud Cluj

Gabriel Lucian Matei – Cuzdrioara ,jud Cluj

Malan Benjy si Paul Iancu Victor – Oradea, jud Bihor

Liviu Hriscă – București
A fost ocazia perfectă sa împărțim tricourile cu sigla SPINNING LA CLEAN, pe care am reușit să le finalizăm la limită, cu o zi înainte de a ne întâlni.

                                Organizatorii s-au dat peste cap să ne facă plăcută șederea. Au găsit camere cu prețuri mai mult decât convenabile, mâncare proaspătă și gustoasă şi ne-au așteptat în spiritul tradiției deja create, să ne cinstească  cu bunătăți autohtone.
_DSC0042
                                  În ciuda faptului că eram obosiți de la drumul făcut, ca adevărați pescari ce suntem, ne-am pregătit cu grijă lansetele și cu toate că eram cu burțile pline, am coborât pe malul apei hotărâți să ne demonstrăm măiestria în arta pescuitului cu năluci artificiale.
_DSC0109


                       Din păcate, scăderea cu trei metri a nivelului apei într-un timp scurt, nu a avut o influentă pozitivă asupra populației piscicole, iar capturile capitale nu și-au făcut apariția. Asta nu înseamnă că nu am reușit să prindem fiecare câteva exemplare acceptabile de clean și biban.
DSC_0043Un moment deosebit, a fost surpriza făcută de Liviu prietenei lui – Dana, care își serba ziua de naștere. Momente ca acestea te fac să realizezi cat de bine te simți atunci când dăruiești.

                          Deși nu am punctat cu recorduri și nu am reușit să ocupăm un clasament de top în concursul Cleanul anului de pe Facebook, asta nu înseamnă ca nu ne-am simțit excelent în compania atâtor oameni de calitate cu care împărtășim o pasiune comună –  PESCUITUL SPORTIV.
                          Ovidiu Bradatan, cunoscutul pescar de competiție, ne-a făcut plăcuta surpriză de a pescui alături de noi o după-amiază și de a ne dezvălui o parte din secretele lacului.
P1210335
                      Părăsim cu greu aceste locuri cu promisiunea că o să ne reîntoarcem atunci când condițiile o să fie mai bune.
                     Am grijă să trec prin Târgu Mureș și în Lacul Rosu să înmânez personal tricourile prietenilor noștri care din motive obiective nu au putut fi prezenți.
P1210362
 P1210368
                     Următoarea întâlnire va fi pe Lacul Colibița sau Lacul Zetea. Vei fi prezent să pescuim împreună ?!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,