P1160578 (1024x450)În urmă cu ceva timp am cerut ajutorul maestrului Sava. I-am spus că am nevoie de o lansetă dintr-o bucată, pentru năluci reactive, din clasa ultralight, potrivită să arunce voblere de 1 – 2 grame.

Răspunsul a venit prompt, cu cateva recomandări de blank-uri. In final am ales unul de la Phenix si anume Mirage-ul. La o lungime de app 2 metri, este capabil să arunce greutăţi cuprinse între 0,9  si 3,5 grame, fiind recomandat să fie folosit cu fire care sa nu aibă o rezistentă la rupere mai mare de 2,2 kg.

Am stabilit tipul mandrinei, a inelelor si a mânerului, precum şi micile detalii care fac diferența. Construcția a durat cateva săptămâni însa a meritat fiecare oră de așteptare.

Untitled-1 (1024x622)Alegerea culorii matisajelor si a accesoriilor am lăsat-o la latitudinea lui Andrei și nu îmi regret decizia. Contrastul dintre negrul evei și auriul winding check-urilor face ca această lansetă să iasă în evidentă, însă nu într-un mod agresiv. Maroniul lemnului din mandrină aduce o notă clasică si de eleganță, completându-i aspectul final.

Am remarcat atenția cu care lanseta a fost lucrata și grija acordată micilor amănunte.

Untitled-2 (1024x912)

Deși cântărește doar 85 de grame, cu siguranța va face față cu brio  și peștilor trecuți de kilogram.

P1160559 (1024x483)O lansetă reușită din punctul meu de vedere, cu care sper să am satisfacția a cât mai multe drill-uri, aşa cum vă doresc şi dumneavoastră.

Mulţumesc Andrei, cu siguranță voi mai apela la serviciile tale.