Ora 08.40. Tocmai ce am ieșit din tura de serviciu şi ma îndrept spre casă. Imi sună telefonul:

– Salut! Sunt Bill… ce faci Cornel?!

Mă gândesc câteva secunde, apoi îmi amintesc. Bill – adică Ichim Adrian, un prieten din perioada liceului. Băiat bun, iubitor de natură şi mare iubitor de drumeții. Nu mai vorbisem cu el de vreo doisprezece ani…

– Aaaaa, salut Bill! Ce mai faci, care e viata ta?!

-Bine! Casa serviciu, munte… Uite de ce te sun. Sunt cameraman la postul de televiziune TELE M Piatra Neamț și suntem interesați să facem o mică emisiune legată de pescuit… M-am interesat la câțiva din prietenii mei pescari și mi-au spus ca tu ești omul potrivit. Te bagi?!

Evident măgulit de compliment, nu pot decât să răspund:

– Sigur, te sun săptămâna viitoare să stabilim detaliile.

 

Zilele au trecut în viteză și iată că mă regăsesc cu vechiul meu amic pe malul lacului Izvorul muntelui. Avem o discuție referitoare la ce vrea de la material, stabilim detaliile și sus cu el în barca.

 

Nu a fost nimic regizat. Am pescuit pe bune de la 9 dimineața pana pe la ora 13. A fost o partida destul de grea cu pești greu de localizat și puțin activi însă m-am bucurat că am putut să prindem pe film câteva drilluri.

Am avut puține emoții, mai ales în prima parte a partidei şi din aceasta cauză am făcut două greșeli la descrierea echipamentului, pe care aș dori să le corectez:

1.  CI4 e un material inventat de cei de la ” SHIMANO,,

2. Lanseta St. Croix este făcută pe un blank Legend Elite – SCV și nu CI4, cum am spus în filmare… 🙂

 

Una peste alta, eu zic că a rezultat un material drăguț, relaxant, cu peisaje frumoase. Pe viitor dacă o să mai am ocazia, o să încerc sa fiu un pic mai organizat în exprimare, încât să nu fac asemenea greșeli copilărești… 🙂

Mai jos, puteți judeca și dumneavoastră ce a ieșit!

 

 

Până la urmă, au fost câteva ore educative, am învățat cu ajutorul prietenului meu câteva trucuri de televiziune şi per ansamblu a fost o experientă pozitivă!

Mulțumesc Bill, pentru aceasta ocazie!

Pana la următoarea ,,aventură” vă doresc fir întins!

Să ne vedem sănătoși pe apă şi nu uitați să mai şi eliberați!

 

Sfarsit de filmare.